ASSORTIMENT NIEUW

Terug naar overzicht
 

hetelucht kanon eurom

Merk : eurom
Type : Fireball 37T
Tank : 32L
Verbruik : 3.6 L/hr
Opervlakkte : 600 m3/h
voltage : 220-240V -50HZ
Brandstof : Petroleum of diesel
 
De Eurom Fireball 37T is een krachtig heteluchtkanon, werkzaam op diesel of petroleum. De kachel is bedoeld om te gebruiken als tijdelijke verwarming, bijvoorbeeld tijdens een verbouwing of renovatie. Dankzij zijn stevige onderstel, met wielen, is hij relatief eenvoudig te verplaatsen.
De Fireball 37T kent een directe verbanding, wat inhoudt dat alle petroleum of diesel die je verbrandt in de te verwarmen ruimte terecht komen. Ondanks dat de verbanding bijna 100% volledig is blijft voldoende ventilatie altijd belangrijk. Dit ook omdat de heater zuurstof uit de ruimte gebruikt tijdens de verbanding. Het heteluchtkanon is tevens voorzien van een ventilator, die ervoor zorgt dat warme lucht snel door de ruimte stroomt. 
De Eurom Fireball is uitgerust met een thermostaat en heeft een brandstoftank van 32 liter. Per volle tank kan de heater maximaal 8 uur verwarmen. Om maximale veiligheid te garanderen is de Fireball voorzien van een temperatuurbegrenzer. Wanneer de inwendige temperatuur van de heater te hoog wordt schakelt deze automatisch uit. Let wel: wanneer dit plaatsvindt is de heater waarschijnlijk toe aan een onderhoudsbeurt. 
 
Prijs op aanvraag.